L'Ajuntament de la Vila Joiosa aprova per unanimitat la modificació del Pla de Reforma Interior M-20 i TI-13 la Cala 2 perquè s'instal·le el supermercat Consum

La modificació no ha suposat cap increment de l'edificabilitat de la zona, sinó un canvi de construcció de vertical a horitzontal

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat hui al Ple ordinari de març, la modificació del Pla de Reforma Interior M-20 i TI-13 la Cala 2 de l'ordenació del PGOU, perquè l'empresa Consum puga instal·lar en aquesta zona de la platja del municipi un supermercat. Tots els partits polítics han votat a favor d'aquesta proposta de la Regidoria d'Urbanisme.

 

La modificació, que ha estat necessària perquè aquesta empresa puga obrir una superfície comercial a la zona, no ha suposat cap augment en l'edificabilitat, sinó que simplement s'ha canviat d'una edificació de vertical a horitzontal. Segons el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, «aquest canvi, a més de ser mínim, és lògic, ja que el supermercat construeix en horitzontal i no en vertical com ho faria un edifici d'habitatges, així que aquesta correcció no suposa cap benefici per a l'empresa».

 

Per a l'alcalde del municipi, Andreu Verdu, «l'Ajuntament de la Vila Joiosa dirigit per l'actual Equip de Govern, format per PSOE, Gent per la Vila i EU, sempre apostarà per portar riquesa a aquest municipi i més si això suposa portar treball per als vilers. Volem que les empreses que poden invertir en el municipi sàpiguen que estem disposats, sempre des de la legalitat, a afavorir la seua implantació en la localitat, ja que això és beneficiós per als vilers i vileres», ha conclòs Verdú.

 

Finalment, es va aprovar també una esmena per habilitar l'alcalde a intentar «negociar» amb l'empresa un conveni que supose alguna millora en el seu projecte que puga repercutir directament en la zona. En aquest sentit, l'alcalde va afirmar que «sempre treballem perquè els ciutadans i ciutadanes de la Vila Joiosa tinguen el major benefici de totes les decisions d'aquest Equip de Govern, crec que això no ho pot negar ningú; el que no farem és o signar convenis il·legals o posar traves absurdes perquè finalment les empreses opten per anar-se’n a altres municipis com ha passat fins ara».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Març de 2017