La 17a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa es va tancar amb la participació de 2.896 persones

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Gran èxit, un any més, de la Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa. En la 17a edició van ser un total de 2.896 persones les que van passar pels restaurants que la localitat durant aquests dies que es dediquen a la promoció de la cuina del municipi. Segons la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, «tot i que aquest any ha participat un restaurant menys, s'ha aconseguit servir 23 menús més; amb la qual cosa, això és un clar signe de consolidació i creixement d'aquest certamen gastronòmic».

 

Durant la setmana que ha durat la Mostra, la Vila Joiosa ha comptat amb una completa agenda d'activitats paral·leles, com degustacions de vi i d'oli, presentacions de productes sostenibles de l'horta vilera, el ja conegut Concurs de Cocteleria i la Mostra del Vi. Per a la regidora, «aquestes activitats que s'organitzen al voltant d'aquest certamen li donen més vida al municipi i, a més, des del punt de vista turístic, són molt bons reclams de promoció. Aquest any la Mostra del Vi i el Concurs de Cocteleria va tenir una major participació que altres anys i, a més, va atraure persones de fora de la localitat».

 

Des de la Regidoria de Foment Econòmic ja s'està treballant per a la preparació de la 18a edició de la Mostra de Cuina Marinera, que tindrà lloc al mes de març de l'any que ve. «Esperem que vist l'èxit d'aquesta edició, s'animen més restaurants perquè creiem que és una bona oportunitat per mostrar al món del que som capaços gastronòmicament en aquest municipi», ha conclòs Selles.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Març de 2017