La Regidoria d'Esports organitza la II edició de la ‘Milla Urbana La Vila Joiosa’

Aquesta cursa tindrà lloc el pròxim 2 d'abril, a les 11.00 hores, a la platja Centre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat, per segon any consecutiu, la II edició de la «Milla Urbana la Vila Joiosa». Aquesta cursa tindrà lloc el pròxim 2 d'abril, a les 11.00 hores, a la platja Centre. S'espera, com l'any passat, tornar a comptar amb una participació important, tant de professionals com d'aficionats a l'atletisme.

 

La cursa es dividirà en diferents categories: els nens, per als quals la inscripció és gratuïta, correran diferents distàncies segons la seva edat; en la categoria masculina i femenina es dividirà la carrera en veterans, juvenil, sènior, júnior i promesa. Tots ells donaran 3 voltes al circuit. La inscripció és oberta al web www.grupobrotons.es.

 

Segons el regidor d'esport, José Ramón Uclés, «fem per segon any aquesta cursa després de la gran participació de la primera edició. Aquesta milla urbana és també una forma de promocionar la nostra ciutat, ja que es desenvolupa en l'entorn de la platja Centre, una de les platges més importants de la localitat».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Març de 2017