La Vila organitza una 'Lan Party' amb 14 hores de tornejos en línia

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat, per segon any consecutiu, una Lan Party en què durant unes 14 hores els joves de localitat i aficionats als jocs en xarxa podran competir i demostrar les seues habilitats amb els comandaments.

 

Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim dissabte 22 d'abril a les instal·lacions del pavelló de l'IES Malladeta. L'hora d'inici de la Lan Party serà a les 10.00 hores i la de finalització a les 02.00 hores. En total, 14 hores ininterrompudes de connexió a màxima velocitat per jugar i navegar.

 

Durant la jornada es realitzaran diferents tornejos dels jocs més populars entre els aficionats als ordinadors i consoles com són el League of Legends, Counter- Strike: Global Offensive o Clash Royale. El pavelló estarà condicionat amb taules i cadires perquè els assistents porten les seues consoles i ordinadors; a més, hi haurà una zona lliure de consoles i videojocs per a qualsevol assistent. Entre altres activitats, es realitzaran tallers tecnològics.

 

L'entrada a aquest esdeveniment serà gratuïta; les inscripcions són obertes al web www.alp.entradium.com.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 31 de Març de 2017