L'Ajuntament i l'Associació Santa Marta organitzen una marató de donació de sang

'La festa de la solidaritat festera' tindrà lloc el 21 d'abril a la vesprada

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de les regidories de Festes i Sanitat, i l'Associació Santa Marta han organitzat una marató de donació de sang que amb el títol «La festa de la solidaritat festera» espera reunir un gran nombre de donants components de les festes de Moros i Cristians i veïns de la localitat.

 

La marató solidària se celebrarà el divendres 21 d'abril de 16.30 a 21.00 hores al centre social Llar del Pensionista. Aquesta iniciativa, que es realitza per donar suport al Centre de Transfusions i conscienciar de la importància de donar sang, espera reunir centenars de festers i ciutadans solidaris. Aquesta marató compta amb la col·laboració Kosmein, que obsequiarà als donants amb una sessió de spa.

 

«La donació de sang és imprescindible per sustentar el sistema sanitari, molts malalts necessiten sang per poder sobreviure i hem de conscienciar d'això i donar per proveir els hospitals. Cal recordar que per donar cal pesar més de 50 quilos, tenir bona salut i una edat compresa entre els 18 i 65 anys. Es recomana haver ingerit líquids abans de donar», ha comentat Joan Lloret, regidor de Sanitat.

 

«Les festes de la Vila no són només cultura i diversió, l'Associació Santa Marta és un important agent cultural i solidari que sempre col·labora amb les iniciatives beneficioses per al poble. Voldria agrair al seu president, José Llinares, l'organització al costat de l'Ajuntament d'aquesta marató i animar tots els festers i vilers a ser solidaris i contribuir a omplir els bancs de sang. Un xicotet gest pot salvar moltes vides» ha declarat la regidora de Festes, Marta Sellés.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 d’Abril de 2017