Agricultura convoca el segon Concurs Hortalissa Vilera

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha convocat la segona edició del Concurs Hortalissa Vilera, en què es premiarà, com l'any passat, la millor carabassa del municipi. Aquest certamen se celebrarà el pròxim 16 de juliol al barri de l'Ermita.

 

La inscripció a aquest concurs ha començat aquesta setmana i romandrà oberta fins el dia previ a la celebració del certamen. Els agricultors vilers que vulguen inscriure’s ho podran fer en la Regidoria d'Agricultura (c/ Cristóbal Galiana 2, 1r).

 

El jurat, que visitarà cada carabassa, estarà format per experts en agricultura i tindran en compte a l'hora d'avaluar les carabasses la mida, la forma, la coloració, l’olor, el pes i l’estret que estiga la flor del peduncle. D'entre les presentades s'atorgaran tres premis.

 

«Després de l'èxit de la iniciativa de l'any passat, hem tornat a convocar aquest certamen que té com a objectiu posar en valor l'agricultura de la nostra localitat. Voldria animar a tots els agricultors vilers perquè comencen a plantar carabasses i s'inscriguen al concurs» ha comentat Pedro Alemany, regidor d'Agricultura.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 07 d’Abril de 2017