La Vila Joiosa condiciona les seues platges per Setmana Santa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les regidories de Platges i Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han finalitzat les tasques de neteja i condicionament de les diferents platges de la localitat per deixar-les en perfecte estat per a les vacances de Setmana Santa, ja que l'afluència de turistes augmenta a la localitat. Algunes de les platges van ser destrossades pels temporals de pluja i vent del passat hivern.

 

La platja del Bol Nou va ser la més afectada després del temporal sofert en el mes de gener que va produir despreniments al penya-segat i el trencament de la malla protectora, el que va fer que els fragments envaïren la platja. A més, es van detectar destrosses en els accessos a la platja i a les instal·lacions de rentapeus. Davant aquesta situació, les regidories de Platges i Medi Ambient van enviar un informe de danys a Servei de Costes qui ha reparat la platja durant les últimes setmanes.

 

L'Ajuntament de la localitat ha estat l'encarregat de condicionar, netejar i arreglar els desperfectes de les platges del Paradís, Centre, el Xarco, el Torres i Varadero que presentaven diferents deficiències en instal·lacions, accessos o la zona de sorra.

 

«Els diversos temporals d'aquest hivern han fet que les platges de la Vila necessitaren d'una ràpida i profunda intervenció per estar a punt per l'arribada de la temporada que comença amb la Setmana Santa. Els serveis municipals han treballat durament per a això i hem d'agrair a Costes la intervenció a la platja del Bol Nou» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 d’Abril de 2017