El Consorci d'Aigües aprova la dotació d'aigua per abastir la parcel·la hotelera del TI-8

Facebook logo    Twitter logo

El Consorci d'Aigües de la Marina Baixa va aprovar ahir la dotació de nous recursos hídrics a la parcel·la TI-8 del Vila Joiosa, destinada a ús hoteler. El consistori va sol·licitar l'aigua necessària per abastir la zona a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la qual, al seu torn, va sol·licitar un informe de viabilitat al Consorci comarcal. L'ens comarcal va determinar tenir els volums suficients per proveir la demanda.

 

La Junta General del Consorci d'Aigües de la Marina Baixa va aprovar ahir concedir 43.168 metres cúbics més d'aigua a l'any a la Vila Joiosa per proveir una parcel·la hotelera a àrea urbana TI-8 del Pla general. Aquesta zona és la que es troba a la part alta del port de la Vila.

 

«El progrés de la Vila passa per iniciatives que revitalitzen la nostra economia, com és la construcció de nous hotels, per a això hem d'assegurar l'abastament d'aigua com s'ha fet després de l'aprovació ahir d'aquest recurs per a la zona hotelera al costat del port» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Notícia publicada el 12 d’Abril de 2017