El nucli antic de la Vila retrocedeix en el temps amb la instal·lació del Mercat Medieval

El Mercat s'instal·larà del 28 d'abril a l’1 de maig

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El nucli antic de la Vila Joiosa retrocedirà una vegada més en el temps gràcies a la instal·lació del Mercat Medieval. Els carrers de la zona més tradicional de la ciutat es convertiran en una gran exposició d'artesania, gastronomia i oci típic de l'edat mitjana.

 

El Mercat Medieval, organitzat per les regidories de Festes i Turisme, començarà el divendres 28 d'abril a les 18.00 hores amb una desfilada inaugural. El Mercat romandrà obert fins l'1 de maig amb una àmplia programació d'activitats.

 

Els carrers del nucli antic estaran durant aquests dies decorades amb teles emmerletades, estendards, torxes, escuts i tota mena d'ornamentació que transportarà els visitants a l'època medieval. Diferents parades d'artesania oferiran productes, com ara ceràmica, teixits, encens, escuts, joguines, calçat, cistelleria, etc.

 

Una àmplia varietat de parades d'alimentació oferiran tant productes per poder endur-se a casa, com conserves o dolços, serveis de taverna amb formatges i embotits, pastisseria artesana, vins i licors, etc. A més, els assistents podran conéixer com eren els oficis de l'edat mitjana a través de diferents tallers.

 

El Mercat Medieval comptarà amb una àmplia programació d'activitats i animació per a totes les edats, com ara música i ball, espectacles amb foc, combats de cavallers, acròbates o mags.

 

«El Mercat Medieval és una de les actuacions de dinamització del nucli antic que reuneix tant vilers com visitants; el fet de triar les dates que coincideixen amb la festa dilluns farà que hi haja més afluència de gent» ha comentat Marta Sellés, regidora de Festes i Turisme.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 d’Abril de 2017