La Vila Joiosa acull l'ofrena floral en honor de Santa Marta el pròxim 6 de maig

Aquesta commemoració s'emmarca dins dels actes que s'estan duent a terme des del passat 21 d'abril fins el pròxim 12 de maig amb motiu de la celebració de les Llàgrimes de Santa Marta

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els carrers de la Vila Joiosa acolliran el pròxim dissabte, 6 de maig, la tradicional ofrena floral en honor de Santa Marta. Aquest és un dels actes més importants que s'estan duent a terme des del passat 21 d'abril i fins el pròxim 12 de maig amb motiu de la celebració de les Llàgrimes de Santa Marta.

 

Diumenge passat va tenir lloc el Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta al Teatre Auditori, on es van lliurar els premis dels concursos de cartell i portada de la revista de les pròximes festes, fotografia i cap d'Esquadra.

 

En el dia de hui, a les 18.00 hores, es desenvoluparà el Concurs d'Ambaixadors, també al Teatre Auditori, i durant els dies 3, 4 i 5, a les 19.15 hores, tots els veïns que vulguen assistir a l'església del Crist Ressuscitat al Tridu a Santa Marta.

 

El 6 de maig, a les 18.00 hores, començarà l'ofrena floral. La comitiva, integrada pel grup de dansa Almadrava, el bàndol moro, el grup de dansa Centener, la Junta de Confraries de Setmana Santa, la Penya Sant Agustí, les associacions culturals del municipi, el bàndol cristià, la bandera, els ambaixadors, la Junta de Govern, el president de l'Associació i autoritats i Ateneu Musical, partirà de la seu de l'Associació de Moros i Cristians Santa Marta, al carrer Ciutat de València, i recorrerà el carrer Constitució, Barranquet, Colón, Canalejas per acabar a la plaça Castelar.

 

Per finalitzar aquests dies de celebració, el dia 8 de maig, a les 11.00 hores, tindrà lloc la missa commemorativa del miracle de les les llàgrimes de Santa Marta, a l'església de l'Assumpció, i la vesprada, en la mateixa església, a les 19.30 hores, també es podrà assistir a la Missa solemne en honor de la patrona de la Vila Joiosa.

 

La regidora de Festes, Marta Sellés, ha anunciat que enguany, com a novetat, s'estrenarà una il·luminació nova, dos dracs simulant la tarasca de la patrona i al mig un estendard amb la imatge d’aquesta.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 03 de Maig de 2017