La Vila Joiosa convoca el ‘Premi de Narrativa en valencià Felipe Ramis’

Fa 6 anys que no es convocava aquest guardó que compleix 31 edicions

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha convocat la XXXI edició del «Premi de narrativa en valencià Felipe Ramis», un guardó que du des de 2011 sense concedir i ha recuperat l'actual Equip de Govern.

 

Les bases d'aquest concurs ja són públiques i les obres es podran presentar fins al pròxim 10 de juliol al Departament de Cultura (C / Major 14) o mitjançant correu electrònic a l'adreça certamenes.cultura@villajoyosa.com. Les obres, de fins a un màxim de vuit fulls mecanografiats en cos 12, hauran d'estar escrites per autors majors de 18 anys i ser originals i inèdites.

 

El guanyador, que cedirà els drets de l'obra a l'Ajuntament de la Vila Joiosa, rebrà un premi de 2.000 euros. No obstant això, si el jurat ho considera, es lliurarà un primer premi de 1.700 euros i un accèssit de 300. L'obra premiada es donarà a conéixer en el mes de setembre.

 

«Per a l'Ajuntament, i sobretot per a mi com a regidora de Cultura, era imprescindible la recuperació d'aquest guardó literari. Un premi que ja estava consolidat a la nostra ciutat, i que posa en valor la nostra cultura i llengua» ha comentat Mª Ángeles Gualde, regidora de Cultura.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 de Maig de 2017