L'Ajuntament concedeix la llicència d'obres per al CEIP Gasparot

Facebook logo    Twitter logo

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de l’Àrea d'Urbanisme, ha concedit la llicència d'obres i edificació a la Conselleria d'Educació per a la construcció del CEIP Gasparot.

 

La Conselleria d'Educació va remetre la setmana passada un escrit al consistori en què sol·licitava la concessió de la llicència d'obres i edificació i el corresponent certificat de compatibilitat urbanística. Després d'estudiar la documentació aportada, el consistori, en menys d'una setmana, ha donat el vistiplau i concedit les llicències, de manera que el pròxim tràmit serà la licitació de l'obra per part de Conselleria.

 

El nou CEIP Gasparot comptarà, una vegada finalitzada la seua construcció, amb: 6 unitats d'educació infantil, 12 unitats d'educació primària, un menjador per a 360 alumnes en dos torns i un gimnàs.

 

«Després de la concessió de la llicència d'obres, la Conselleria ha de licitar les obres, el que suposa una gran notícia, ja que d'aquí a no molt temps al CEIP Gasparot serà una realitat. Des de l'Ajuntament hem realitzat tots els tràmits amb caràcter d'urgència donat la importància d'aquestes obres» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Notícia publicada el 17 de Maig de 2017