La Vila Joiosa acollirà les finals de la Copa Federació de Futbol Sala

Diumenge que ve el Pavelló Maisa Lloret es vesteix de gala per rebre les finals de la Copa Federació de Futbol Sala

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Diumenge que ve el Pavelló Maisa Lloret es vesteix de gala per rebre les finals de la Copa Federació de futbol sala. Al recinte es jugaran els partits corresponents a les finals de categoria infantil, juvenil i aficionat, i hi assistiran els equips d'Ibi, el Pinós, Sax, Alacant, Castalla i la Vila Joiosa.

 

El CD La Vila FS i la Regidoria d'Esports han treballat conjuntament perquè el municipi fóra nomenat seu d'aquestes finals i per això les dues entitats esperen un gran ambient a les grades del pavelló situat al pantà i l'arribada de molts aficionats forans.

 

El regidor d'Esports José Ramón Uclés ha afirmat que «és un honor per al nostre municipi albergar les finals diumenge que ve, ja que aquest esdeveniment serveix de promoció per a l'esport i per al futbol sala; a més, moltes persones d'altres municipis es traslladaran a la nostra ciutat el que comporta una oportunitat de promoció també turística. M'agradaria destacar que el futbol sala a la Vila Joiosa està creixent i compta amb el nostre suport des d'aquest Ajuntament», ha conclòs Uclés.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 de Juny de 2017