L'Obra Social de La Caixa va col·laborar amb l'Ajuntament de la Vila Joiosa amb més de 20.000 euros en el desenvolupament de diferents projectes socials el 2016

L'entitat va finançar programes per a persones amb discapacitat, fibromiàlgia, malalties degeneratives, xiquets autistes o en inclusió social

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Obra Social de la Caixa ha fet en l'any 2016 una gran aportació al benestar social de la Vila Joiosa amb la col·laboració en més de 20.000 euros amb l'Ajuntament de la localitat per al desenvolupament de diferents projectes socials.

 

Les diferents aportacions donades per aquesta entitat han fet que s'hajapogut desenvolupar un projecte d'estimulació sensorial per a discapacitats, s'ha col·laborat amb l'associació de fibromiàlgia com també amb la de malalties degeneratives per a la realització d'activitats diverses. A més, també s'ha aportat material esportiu per a xiquets sense possibilitats, aliments en dates nadalenques i en situacions d'urgència, entre altres activitats sempre pensades a millorar el benestar de les persones.

 

Una altra de les activitats finançades ha estat el viatge de metges per a realitzar operacions a l'Àfrica o l'ajuda a les escoles d'estiu a nens autistes.

 

Per al regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés, «gràcies a entitats com l'Obra Social de La Caixa podem cobrir certes necessitats de col·lectius desfavorits o amb menys recursos que d'altra manera l'administració pública no podria arribar».

 

L'any 2017 s'ha renovat aquesta col·laboració per poder donar continuïtat a projectes que van començar l'any passat.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 13 de Juny de 2017