La Vila participa de manera activa en els preparatius de la XVII Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La regidora d'Igualtat a l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Pilar Baigorri, va assistir ahir a Finestrat a la reunió preparatòria de la XVII Trobada Comarcal de Dones de la Marina Baixa. Se celebrarà en el marc dels actes convocats per commemorar el 8 de Març (Dia Internacional de la Dona), encara que en aquest cas els actes es traslladen al divendres, dia 9. Aquest esdeveniment, que des de 2001 se celebra cada any en un municipi de la comarca, aquest any té lloc a Finestrat.

 

A la reunió van assistir també les representants del Consell Comarcal d'Igualtat de la Marina Baixa (CCIMB), integrat pels ajuntaments de Benidorm, la Nucia, la Vila Joiosa, Altea, Callosa d'en Sarrià, Polop, l'Alfàs i Finestrat.

 

Baigorri ha explicat que, «a més de ser una trobada de convivència entre les dones i integrants de les nombroses associacions de la comarca, és un espai per visibilitzar la gran faena social i reivindicatiu que duen a terme aquestes dones en cada un dels àmbits de cada organització». L'edil d'Igualtat de la Vila també ha destacat la proliferació de noves associacions de dones a la Marina Baixa d'àmbit comarcal, el que «ens dóna més força a les dones en la lluita per aconseguir la igualtat d'oportunitats i l'eradicació de la violència contra les dones».

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Gener de 2018