La Vila Joiosa celebrarà el Carnestoltes amb una desfilada infantil i una festa nocturna

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Vila Joiosa es prepara un any més per celebrar Carnestoltes. Les regidories de Festes i Educació han programat dues jornades, una per a adults i una altra per a xiquets, en què celebrar aquesta festivitat. El Carnestoltes a la Vila serà el divendres 9 de febrer i el dissabte dia 10.

 

Els més menuts seran els primers a celebrar aquesta festa el divendres 9 de febrer amb la tradicional desfilada en què podran estar acompanyats de les seues famílies. La concentració dels participants serà al carrer Colón i la desfilada arrancarà a les 17.00 hores camí del parc de la Barbera, on hi haurà una festa infantil amb música i inflables. La desfilada estarà amenitzat per la colla Els Valerios.

 

Dissabte a la nit, a partir de les 22.00 hores, se celebrarà el Carnestoltes al carrer Colón amb discomòbil i la bandeta de l'Agrupació Musical Mediterráneo de la Vila. Les barres de begudes estaran gestionades, amb l'objectiu de recaptar fons per a les festes, per les companyies dels reis moro i cristià 2018, Catalans i Beduïns, que comptaran amb la col·laboració del pub La Primera i Broadway Bar de copas.

 

La festa serà, com altres anys, també un concurs de disfresses. Es premiarà la millor disfressa de grup amb 200 euros, la millor disfressa individual amb 100 euros i la disfressa més original amb 50 euros. La festa s'allargarà fins aproximadament les 4 de la matinada.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 29 de Gener de 2018