Pep Gimeno 'Botifarra' torna a l'Auditori de la Barbera de la Vila Joiosa amb 'Arrels'

El cantant i divulgador de la cultura valenciana torna amb un espectacle íntim i acompanyat, únicament, per la guitarra de Miquel Pérez

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Cultura, presenta dissabte que ve 15 de maig Arrels de Pep Gimeno Botifarra a l'Auditori de la Barbera dels Aragonés a les 19.00 hores.

 

Pep Botifarra és un dels màxims exponents artístics valencians que, una ocasió més, es puja a l'escenari en la nostra localitat per a posar en valor la música tradicional de les comarques valencianes que Botifarra transmet de manera tan personal. La gran personalitat d'aquest cantador el converteix en un comunicador irrepetible, un home que mai es nega a una col·laboració amb músics i que manté la seua senzillesa malgrat el seu èxit.

 

Arrels és un projecte nou en el qual, acompanyat pel guitarrista Miquel Pérez, interpretarà el seu repertori habitual, format per jotes, fandangos, cants de batre, masurques, havaneres, malaguenyes…; però, sobretot, recuperarà per al públic peces inèdites, sempre acompanyat d'explicacions i anècdotes que Pep coneix tan bé i sap transmetre d'aqueixa manera tan particular.

 

Les invitacions es poden arreplegar en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa en el seu horari habitual de 17.00 a 20.00 hores, els dilluns, dimecres i divendres, i de 10.00 a 13.30 h, els dimarts i dijous, i una hora abans dels espectacles.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Maig de 2021