Campanya adhesió Carnet Jove

Les Regidories de Joventut i Comerç se sumen al suport i foment del Comerç Vilero amb la campanya d'adhesió del Carnet Jove

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Les Regidories de Joventut i Comerç se sumen al suport i foment del Comerç Vilero amb la campanya d'adhesió del Carnet Jove.
Comencem una campanya per a impulsar i fomentar el CARNET JOVE per a atendre la millora de la qualitat de vida de les persones joves i impulsar la prestació de serveis a la joventut.
Aquesta campanya consisteix en la difusió entre els comerços locals y dels avantatges que conté el Carnet Jove per a les persones joves i per als establiments ja que, com a entitat, per a participar en la campanya, només han de signar el compromís d'adhesió amb l'IVAJ i passaran a formar part d'aquesta gran xarxa d'establiments que eixiran en un vídeo promocional de tots els comerços adherits, la difusió dels quals s'emetrà en les nostres xarxes socials, a més de comptar amb fullets informatius sobre la seua empresa i els seus descomptes (mínim 10%) per a la joventut.
El Carnet Jove té validesa en tota Espanya i en més de 40 països europeus i permet obtindre descomptes en comerços, transport, museus, espectacles, esports, etc. a més de funcionar com a Carnet d'Alberguista.
 
Es pot obtindre a la Casa de la Joventut, situada al Carrer Frai Posidonio Major 30, el seu preu és de 8,40 .-€ i té validesa per a dos anys, amb bonificacions en casos com els de família nombrosa o monoparental.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Juliol de 2021