Serveis Tècnics procedirà a pintar la senyalització viària de l'antiga N-332

Els treballs es realitzaran de manera escalonada i en horari nocturn per a minimitzar les molèsties al trànsit rodat

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Dilluns que ve, 6 de setembre, es començarà a repintar la senyalística horitzontal de l'antiga carretera N-332 al seu pas per la Vila Joiosa.

 

Aquesta actuació serà duta a terme des del Departament de Serveis Tècnics de l'Ajuntament de la Vila Joiosa dins el Pla de manteniment de la senyalística del municipi i comprendrà actuacions des de la rotonda del Paradís fins a la Cala.

 

Els treballs es realitzaran en horari nocturn i de manera escalonada per a intentar molestar el menys possible el veïnat.

 

En un primer moment, s'escometrà la pintura des de la rotonda del Paradís fins a la costera Pastor. Posteriorment, en una segona fase es continuarà l'actuació d'aquest punt fins a la rotonda del Port. En un tercer pas, es pintarà des de la rotonda del Port fins a l'Hospital Comarcal Marina Baixa. El tram des de l'Hospital fins a la Cala és l'últim que es condicionarà.

 

Des de la Regidoria de Serveis Tècnics el regidor, Quico Carreres, ha assenyalat que “a més d'aquesta actuació en aquest vial, es té previst escometre repintar més zones del municipi d’acord amb la programació dissenyada des de Serveis Tècnics.”

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Setembre de 2021