Titus Omotara s'alça com a campió del “I Memorial Josep Bou” de tennis de taula de la Vila Joiosa

La competición homenaje al ilustre Josep Bou, integrante del CTT La Vila, contó con la participación de más de 60 jugadores de diferentes puntos del país

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

 

El “I Memorial Josep Bou” de tennis de taula, organitzat pel Club de Tennis Taula La Vila amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Federació de Tennis Taula de la Comunitat Valenciana (FTTCV), va tenir com a vencedor el veterà jugador, Titus Omotara, que es va alçar amb la victòria en la final del torneig contra del totaner Santiago Méndez.

 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Vila, José Ramón Uclés, i Fernando Bermejo, President de la FTTCV, van ser els encarregats de fer lliurament dels trofeus als millor classificats del torneig. A més dels reconeixements esportius propis de la competició, totes dues autoritats van fer lliurament a les germanes de Josep Bou d’ambdues plaques commemoratives, en reconeixement a llarga trajectòria de Josep Bou lligada a aquest esport.

 

Josep Bou, va ser president de la Federació Alacantina, cofundador de la Federació de Tennis Taula de la Comunitat Valenciana i primer president d'aquesta, president i alma mater del CTT La Vila, a més d'àrbitre internacional des de 1990 i organitzador de multitud de competicions.

 

“La trajectòria professional de Josep Bou en el tennis de taula mereixia ser reconeguda pels qui millor coneixien el seu treball i afició per aquest apassionant esport. Personalment és un orgull per a l'administració veure l'acolliment que ha tingut aquest primer torneig a la seua memòria”, declarava l'edil d'Esports viler, José Ramón Uclés, en finalitzar la competició.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 06 de Setembre de 2021