'Rojo' inaugura hui la programació cultural de la Vila Joiosa per a aquesta tardor

Les invitacions per als espectacles estaran disponibles a taquilla de Teatre Auditori una setmana abans de l'actuació i mitjançant la plataforma en línia instanticket.es

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la seua Regidoria de Cultura, enceta hui la programació cultural de setembre i octubre formada per un ventall de propostes per a tots els públics: clown, dansa per als més metus, concerts, teatre, flamenc i cinema són les opcions culturals que podrem gaudir durant aquests mesos.

 

La programació cultural de la Vila comença hui dia 10 de setembre amb un espectacle de clown per a tots els públics; Rojo arriba a l'Auditori de la Barbera dels Aragonés de la mà del seu premiada creadora, Mireia Miracle Company. Les invitacions per a aquest esdeveniment ja estan disponibles a la taquilla de Teatre Auditori la Vila Joiosa.

 

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa reprendrà la seua programació cultural amb una actuació de dansa per a públic infantil, Play de la cia. Aracaladanza, on tindrem l'oportunitat de gaudir d'un espectacle que ha comptat amb diversos premis Max al Millor disseny de vestuari, Millor disseny i il·luminació i Millor composició musical.

 

Andrés Suarez ens visita amb la seva gira #AS2021, un artista admirat, respectat per públic i crítica. Cantautor amb ànima de rocker que ens presentarà el seu vuitè treball Andrés Suárez estrenat al juny de l'any 2020 i que es va convertir en l'àlbum més venut d'Espanya en la seva primera setmana de llançament.

 

La programació cultural continua el 28 de setembre amb Ex Fantasy, de l'Orquestra Ciutat d’Oriola, on oferiran el públic assistent un conjunt de composicions pròpies i adaptades, amb una posada en escènica que engloba sensibilitats de diferents llocs i cultures.

 

Joanot, d’Esclafit Teatre començarà a l'octubre amb un monòleg teatral amb Joanot Martorell com a protagonista. Aquesta tardor reprenem les projeccions de llargmetratges amb Fishbone, de Jaibo Films, una pel·lícula on la mort inesperada del pare de la protagonista el portarà a tornar a Tabarca.

 

A les taules del Teatre Auditori pujarà el proper 8 d'octubre, Andreu Valor amb Insurrecte, cantautor prolífic i actiu de l'actual escena musical valenciana compromès amb la vida, la dignitat col·lectiva i la llibertat.

 

L'obra teatral La Coartada, de Txalo Producciones, compta un repartiment espectacular que farà el delit dels/de les assistents. L'obra narra com Ana, divorciada i turmentada pel seu passat, demana ajuda al seu millor amic per preparar-se per testificar en la que sens dubte serà la declaració més important de la seua vida.

 

El mes d'octubre tancarà amb El Yiyo y su Troupe, una actuació flamenca on l'artista recorre les seues emocions i experiències viscudes en els escenaris en aquest nou espectacle, en el qual es presenta com un dels balladors amb més projecció en aquest moment.

 

Les entrades i invitacions es poden aconseguir a la taquilla de Teatre Auditori la Vila Joiosa, en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores. Les invitacions estaran disponibles a taquilla una setmana abans de l'espectacle i mitjançant la plataforma en línia instanticket.es.

 

PROGRAMACIÓ CULTURAL

 

Divendres 10 de setembre a l'Auditori Barbera dels Aragonés a les 19:30 hores, ROJO, Clown Mireia Miracle Company.

Dissabte 18 de setembre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 19:00 hores, PLAY, Cia. Aracaladanza.

Dissabte 25 de setembre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 20:00 hores, ANDRÉS SUÁREZ en concert.

Dimarts 28 de setembre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 20:00 hores, EX FANTASY, Orquestra Ciutat d'Oriola.

Divendres 1 d'octubre a l'Auditori Barbera dels Aragonés a les 19.30 hores, JOANOT, Esclafit Teatre.

Dijous 7 d'octubre a l'Auditori de el Centre Social a les 19:00 hores, Fishbone, Jaibo Films.

Divendres 8 d'octubre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 20:00 hores, INSURRECTE, Andreu Valor.

Diumenge 24 d'octubre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 19:00 hores, LA COARTADA, Txalo Producciones.

Divendres 29 d'octubre al Teatre Auditori de la Vila Joiosa a les 20:00 hores, EL YIYO Y SU TROUPE.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Setembre de 2021