Finalitza el Servei de control i informació dels 19 auxiliars de platges contractats per l'Ajuntament de la Vila Joiosa

L'edila de Platges, Marta Sellés, s'ha acomiadat aquest matí dels auxiliars que han prestat servei a les platges de la Vila Joiosa aquest estiu.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Des del mes de juny passat, i durant un període ininterromput de 3 mesos, 19 auxiliars de platges de la Generalitat Valenciana contractats per l'Ajuntament de la Vila Joiosa han realitzat tasques de control i informació a les platges i cales del municipi viler. Els auxiliars de platja, emmarcats dins del programa EPLAYA, posat en marxa per la Generalitat Valenciana en tots els municipis costaners, han finalitzat hui el seu servei a la Vila Joiosa.

 

Aquest matí, els auxiliars de platges han rebut la visita de la regidora de Platges i Turisme, Marta Sellés, en el Punt de Coordinació de Platges de la Vila Joiosa, lloc que ha servit per a dirigir i coordinar tot l'operatiu especial de platges que l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en funcionament per a garantir la seguretat en els seus arenals durant la temporada estival.

 

L'edila vilera de Platges, Marta Sellés, ha agraït el servei oferit pels auxiliars de platges i ha destacat durant la seua visita que “la platges de la Vila Joiosa ha gaudit aquest estiu d'una gran afluència i d'un comportament exemplar per part dels seus usuaris, en gran part gràcies a la tasca dels auxiliars de platges de la Generalitat.” Agregava Sellés que “la seua atenció a les persones usuaris, per a mantenit-los constantment informats de les recomanacions sanitàries per al gaudiment segur de les nostres platges, ha permès que els nostres arenals hagen sigut un exemple experiència segura i agradable durant tot l'estiu".

 

Entre les tasques que els auxiliars de platges han dut a terme aquest estiu s'inclouen vetlar pel compliment de les qüestions relatives a la distància de seguretat i mesures higienicosanitàries, informar de les recomanacions per a una platja segura i col·laborar labors d'àmbit informatiu al costat de Policia Local, Protecció Civil i personal de socorrisme de platges DYA; tot això per a garantir un adequat gaudiment del bany i de la zona seca als usuaris de les platges de la Vila Joiosa.

 

El finançament de les accions de contractació d'aturats menors de 30 anys per a actuacions en platges per la COVID-19, prové del Fons social europeu, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2021