El Teatre Auditori de la Vila Joiosa represa la seua activitat cultural amb ‘Play’, una actuació de dansa contemporània per a tots els públics

L'obra compta amb l'excel•lència de la crítica, que la defineix com “un treball ple d'enginy, ric en invenció, d'una factura tècnica irreprotxable”

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa reprén l’activitat cultural aquest dissabte, 18 de setembre a les 19.00 hores, de la mà de la companyia Aracaladanza, amb Play, una actuació de dansa contemporània dirigida al públic infantil i que farà gaudir tota la família.

 

L'obra compta amb l'excel·lència de la crítica, que la defineix com “un treball ple d'enginy, ric en invenció, d'una factura tècnica irreprotxable, molts dels quadres de la qual són d'una innegable originalitat i d'una bellesa plàstica extraordinària que va fer les delícies del respectable concurs de gent menuda”. Play és una festa sense respir que contagia alegria, encoratja el somriure i comparteix diversió.

 

La proposta escènica ha rebut tres premis Max en 2020, al Millor disseny de vestuari, al Millor disseny i il·luminació, a la Millor composició musical per a espectacle escènic, així com finalista com a Millor espectacle infantil, juvenil i familiar.

 

La companyia Aracaladanza s'ha convertit en un referent internacional de les arts escèniques espanyoles gràcies al treball realitzat des de l'any 1995 amb el coreògraf Enrique Cabrera al capdavant, impulsor i ànima creativa de la companyia.

 

Convidats a participar en els festivals nacionals i internacionals més importants d'Espanya, França, Irlanda i Regne Unit, les obres d'Aracaladanza han viatjat per grans teatres europeus, africans, americans, australians i asiàtics. Desenes de milers de xiquets i xiquetes, així com les seues famílies, han pogut gaudir dels seus diferents espectacles (per a bebès, jovent, públic familiar i espectadors/es del carrer) en els quals brilla l'excel·lència artística.

 

Aquesta actuació està inclosa dins de la subvenció a ajuntaments de la Província d'Alacant per a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques de l'Excma. Diputació d'Alacant.

 

Les invitacions per a l'espectacle poden aconseguir-se en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, en el seu horari habitual de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, i dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Setembre de 2021