La Vila Rugby s'enfronta en el seu primer partit de temporada contra el VRAC, actual campió de lliga

El debut de temporada en la divisió d'honor tindrà lloc demà diumenge a les 12.00 hores en “el Pantà”, estadi de rugbi de la Vila Joiosa

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Aquest diumenge 3 d'octubre La Vila Rugby inicia la seua temporada 2021/22 i s’enfronta al VRAC Entrepinares, actual campió de Lliga en el seu debut de temporada en la divisió d'honor. L’encontre tindrà lloc a les 12.00 hores en “el Pantà”, estadi de rugbi de la Vila Joiosa.

 

Després d'una temporada excepcional La Vila Rugby s'enfronta enguany contra els equips més grans d’àmbit nacional, entre els quals es troba l'Alcobendas Rugby el pròxim 10 d'octubre, el Barça Rugby, El Salvador, etc. Però res millor per a començar la temporada que fer-ho contra l'11 vegades campió de lliga, VRAC Entrepinares.

 

L'equip viler ha completat les seues files enguany amb nous fitxatges, tant nacionals com internacionals, i s’ha convertit així en un fort rival per a la resta de competidors. Amb una imatge de club renovada, La Vila Rugby arriba a divisió d'honor disposat a tot.

 

Presentació del nou equipament

 

L'equip sènior masculí va presentar ahir a la Vila Joiosa el nou equipament esportiu en una zona emblemàtica de la ciutat, el nucli històric. A la presentació han assistit membres de la corporació municipal: Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa, i José Ramón Uclés, regidor d'Esports del municipi.

 

El club està despertant l'interés, tant dels aficionats de la zona com de turistes nacionals i internacionals, i suma cada dia nous socis i abonats al club. Això, sumat a les col·laboracions dels patrocinadors, permet al club portar el rugbi viler a un altre nivell, disposats a aconseguir la seua permanència en primera divisió i ser, a més, el club referent de la província d'Alacant.

 

Amb el desig de molts èxits a la vista, La Vila Rugbi afronta amb il·lusió els reptes d'aquesta temporada.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 d’Octubre de 2021