L'Ajuntament licita les obres de substitució de la gespa i millores en l'estadi municipal ‘Nou Pla’ de la Vila Joiosa

Els treballs compten amb un pressupost base de licitació de 215.788,13 euros, sense impostos, i les interessades poden presentar la seua oferta de manera electrònica fins al pròxim 20 de desembre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha licitat les obres per a la substitució de la gespa artificial de l'estadi municipal ‘Nou Pla’. Els treballs, que compten amb un pressupost base de licitació de 215.788,13 euros sense impostos, estan subvencionats per la Diputació d'Alacant i formen part del Pla de la Regidoria d'Esports per a la renovació i millora de diverses instal·lacions esportives municipals. Les mercantils interessades a presentar oferta ho poden fer de manera electrònica fins al pròxim 20 de desembre.

 

Les obres, que compten amb un termini d'execució previst de 2 mesos, consistiran en la substitució de la totalitat de la gespa artificial del camp de Futbol 11 de l'estadi municipal ‘Nou Pla’ de la Vila Joiosa per una gespa artificial d'última generació, la revisió i renovació d'alguns elements del sistema de reg i drenatge del terreny de joc, així com la renovació de les tanques i els passamans entre la zona de públic i el camp de joc, com es detalla en el procés d'actuació.

 

La pista de Futbol 11 sobre la qual s'actuarà compta amb una capa de llast artificial per damunt de la qual existeixen dues capes d'aglomerat asfàltic sobre el qual es troben els 7.643 m² de gespa artificial instal·lada l'any 2005 i que, fins i tot sense presentar trencaments en la làmina de cautxú, han patit una pèrdua general de filaments de gespa artificial en tot el camp, no disposen d'arena base de sílice ni cautxú granulat sobre el camp i compta amb desnivells en les bandes de seguretat.

 

Aquesta pista, amb més de 15 anys d'ús intensiu i sobre la qual s'han realitzat manteniment adequat, ja no ofereix totes les propietats elàstiques i lliscants exigibles per a aquesta mena d'estadi, per la qual cosa s'entén que ha finalitzat la vida útil i es proposa la seua substitució.

 

“Aquesta obra dotarà a aquest camp d'una gespa d'alta qualitat i de grans prestacions. A més, es millorarà la seguretat del terreny de joc, que és utilitzat amb freqüència per equips de futbol base i afeccionats, així com d'altres lligues. Així mateix, el nou terreny de joc necessitarà un manteniment mínim i oferirà més durabilitat i resistència”, explica l'edil d'Esports de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés.

 

L'obra està acollida a la convocatòria de subvencions d'infraestructures i assistència a municipis PLA+A prop 2020 de la Diputació d'Alacant.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 25 de Novembre de 2021