Serveis Tècnics finalitza els treballs viaris per al canvi de sentit de circulació del carrer Juan Tonda Aragonés

La via ja està oberta a la circulació de turismes amb accés des del carrer Ciutat de València

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Les obres que permetran canviar de sentit el carrer Juan Tonda Aragonés, necessàries per a dur a terme la recirculació del trànsit rodat i modificacions derivades de la futura obertura del nou Palau de Justícia de la Vila Joiosa, han finalitzat aquest matí.

 

Així ho ha assenyalat l'edil de l'àrea de Serveis Tècnics de la Vila Joiosa, Kiko Carreres, que ha detallat l'actuació realitzada pels operaris municipals. “S'ha actuat en l'eliminació i a repintar els senyals viaris de la calçada amb el nou sentit de circulació, també s'ha instal·lat nous senyals verticals, tant de circulació com d'estacionament per als reservats oficials dels nous jutjats”, explica l'edil.

 

Els treballs també han tingut en compte l'accessibilitat de la via en vistes als serveis que prestarà el nou edifici dels jutjats. Per a això s'adequat els passos de vianants senyalitzats amb pictogrames per a més seguretat de les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA) i s'han habilitat nous estacionaments de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda.

 

El nova entrada a la via des del carrer Ciutat de València vol donar un fàcil accés i eixida pel carrer Pizarro cap a l'av. País Valencià, principal artèria del municipi, per a les persones que requerisquen desplaçar-se en el seu vehicle als jutjats nous, “així es descongestionarà la circulació de vehicles de la zona alta del carrer Ciutat de València, i carrers Constitució i Ramón i Cajal, vies molt comercials del nostre municipi”, assenyala l'edila de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Isabel Perona.

 

Està previst que la circulació del nucli urbà al voltant dels nous jutjats siga més fluida amb la pròxima construcció de la rotonda en l'av. País Valencià, la qual agilitarà el trànsit d'eixida del carrer Pizarro i facilitarà l'accés al carrer Ciutat de València per eliminar els semàfors del centre ciutat.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 de Gener de 2022