L'Ajuntament de la Vila Joiosa reactiva els panells informatius de Pianista Gonzalo Soriano i el polígon industrial de la part. Torres

Les pantalles LED situades en els accessos al municipi mostraran de manera permanent informació d'esdeveniments culturals, esportius i avisos d'interès general per a la població i visitants

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

El regidor d'Informàtica i Societat de la Informació de la Vila Joiosa, Xente Sebastià, ha comprovat el funcionament dels nous panells informatius que se situen, en els accessos al municipi de l'avinguda Pianista Gonzalo Soriano i en la rotonda d'accés al polígon industrial de la partida Torres. Les pantalles instal·lades recuperen la seua funció principal de traslladar a la població i visitants informació sobre els esdeveniments culturals, esportius i avisos d'interès general.

 

Aquestes pantalles LED de 80 polzades i d’alta resolució, a més de divulgar l'agenda cultural i esportiva local, “permetran alertar d'avisos meteorològics extremar les precaucions o talls de circulació per obres o altres motius a la ciutadania i visitants, entre algunes de les seues funcions”, explica l'edil, Xente Sebastià, qui afirma que, malgrat oferir la funció de reproduir vídeo, “s'adaptarà el contingut de les pantalles perquè només reproduïsquen imatges estàtiques i no desvien l'atenció del conductor en les carreteres”.

 

Els panells digitals, anteriorment gestionats per l'empresa anterior encarregada de l'ORA, van ser inutilitzats en finalitzar el contracte la concessionària. L'Ajuntament ha cregut convenient recuperar aquest servei per a la ciutadania i millorar-lo amb la instal·lació d'aquestes noves pantalles LED, que actualment es troben en fase de proves. L'empresa encarregada de la instal·lació de les pantalles informatives també ha disposat al personal municipal d'un programa de gestió de la informació i format de visió òptim dels panells perquè hi gestione la informació projectada a distància. El conjunt de la instal·lació ascendeix als 14.500 euros, sense impostos.

 

Des del Departament Informàtica i Societat de la Informació s'està estudiant la possibilitat d'ampliar aquest servei d'informació durant 2022 amb la futura instal·lació de 2 noves pantalles LED, una per a donar servei en la rotonda d'accés de la partida Paradís i una altra al parc Rosa dels Vents de la Cala de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Gener de 2022