La Film Office de la Vila Joiosa incrementa les seues produccions durant l'any 2021

Aquesta iniciativa és una eina important de promoció del municipi i dona a conéixer les seues platges, barri antic i tot el nostre patrimoni, que en moltes ocasions es converteix en plató de rodatge

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Film Office ha registrat un important increment de les produccions realitzades en el municipi respecte de l'any 2020, tant en produccions cinematogràfiques, sèries, llargmetratges, vídeos musicals, com en campanyes de publicitat. Tota aquesta activitat suposa una considerable promoció de la Vila Joiosa que, d'aquesta manera, té una visibilitat en augment en convertir el nostre municipi en plató de rodatge. Així mateix, les diferents produccions realitzades han generat un gran impacte econòmic per a la ciutat, especialment en hostaleria i restauració, el personal de la qual n’ha fet ús.

 

Malgrat la situació sanitària actual que ens trobem en pandèmia, moltes productores han triat el nostre entorn per a la realització de rodatges per haver demostrat ser un destí segur, per les mesures de seguretat adoptades.

 

Entre els rodatges esmentats es poden destacar entre els últims realitzats, diverses campanyes de publicitat de perfums i moda, vídeo promocional de la Universitat Miguel Hernández en col·laboració amb el Col·legi d'educació especial El Secanet, reportatge vacacional de la TV alemanya, curtmetratge Els Amants, amb actors i actrius valencians, en la qual podem destacar la vilera Pepa López; diferents seqüències de pel·lícules: Unicornios, Mañana es hoy, No haberlos tenidor, reportatge “El condensador de Fluzo”, diferents reportatges del programa “Terra Viva” per a À Punt, entre d’altres enregistraments.

 

Fent balanç si l'any 2021 ha sigut positiu, l'any actual s'inicia amb grans perspectives de continuar creixent en aquest sentit amb una producció cinematogràfica, un reportatge per a la TV valenciana À Punt i una campanya de moda.

 

Cal dir els agraïments rebuts en la Film Office de l'Ajuntament des de diferents productores que han treballat a la Vila Joiosa, a conseqüència del tracte rebut i les facilitats que se'ls han oferit des de tots els departaments, en relació amb les seues necessitats.

 

Per part seua, la regidora Marta Sellés ha mostrat la seua satisfacció amb el desenvolupament d'aquesta important línia de promoció del municipi i ha assenyalat que des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa es continuarà donant suport a les produccions que servisquen per a donar visibilitat a l'enorme quantitat de bells racons que posseeix la nostra ciutat.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Gener de 2022