La Vila optarà un any més a lluir el distintiu Ecoplayas

La Vila Joiosa ha presentat la seua candidatura a la XV edició dels Premis “BANDERA ECOPLAYAS”

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Els premis Ecoplayas van dirigits a tots els municipis i entitats supramunicipals espanyoles amb platges i pretenen posar en relleu la qualitat ambiental, turística i la sostenibilitat de les platges que obtenen aquest distintiu. Al mateix temps, es pretén difondre els esforços, les innovacions i els assoliments de les platges guardonades per a promoure l'excel·lència en el disseny, l’equipament i el manteniment de les nostres platges.

 

Diferents platges de la Vila han sigut reconegudes en els últims anys amb aquest guardó que, a través d'una visió tècnica, ha posat en valor un dels nostres principals actius turístics.

 

Enguany, el Congrés on s'atorgaran els distintius se celebrarà a Castelldefels i, paral·lelament, tindrà lloc una exposició en la qual les principals empreses del sector mostraran els seus productes i realitzacions dutes a terme en el món de les platges. Per a completar tot això se celebraran demostracions pràctiques de maquinària. En l'última edició, més de 200 persones van acudir de l'esdeveniment en el qual 27 experts del sector van presentar diferents estudis i experiències.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 de Gener de 2022