La Regidoria de Cultura de la Vila Joiosa presenta la VII edició de l'exposició artística ‘Bebé Art’ en l'Espai d’Art Contemporani de la Barbera

L'exposició, obra de l'alumnat dels centres d'Educació infantil de la Vila Joiosa, romandrà oberta a visites fins al dia 28 d'abril en l'horari habitual de la galeria d'art

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura presenta la VII edició de l'exposició col·lectiva ‘Bebé Art’ en l’Espai d’Art Contemporani de la Barbera dels Aragonés, treball col·laboratiu dels centres d'Educació infantil de la Vila Joiosa que en aquesta edició ha sigut realitzat sota el tema central de Miguel Hernández.

 

Des de l'any passat i coincidint amb el 80 aniversari del poeta, es realitza una programació especial al voltant de l'autor des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament amb el títol “Aproximació a Miguel Hernández”. Per a aquesta edició de ‘Bebé Art’ els i les alumnes més joves de la Vila han contribuït a commemorar l'autor alacantí amb l'elaboració de diferents propostes artístiques en relació amb el poeta.

 

Mitjançant la utilització de diferents materials, alguns d'aquests reciclats i posteriorment treballats a mà per l'alumnat baix la supervisió del personal dels centres, s'han realitzat diferents interpretacions artístiques com ara El Aceitunero, El Potro Oscuro, La Nana de la cebolla o el retrat de Miguel Hernández.

 

Els centres d'Infantil participants en aquesta VII edició de ‘Bebé Art’ són el CEI El Cole de Pate, CEI Els Donyets, CEI L’Escoleta, CEI Little Town, CEI El Trenet, CEI Cole Cole i l'aula experimental de 2 anys del CEIP Hispanitat. “Des de la Regidoria de Cultura agraïm la participació un any més de tots aquests centres i a les famílies de l'alumnat participant de ‘Bebé Art’, pel treball i la implicació que demostren en totes les edicions”, expressa l'edila de Cultura de la Vila Joiosa, Isabel Perona.

 

L'exposició podrà visitar-se fins al dia 28 d'abril i l'horari de visites de la mostra és de dilluns a divendres, de 10.30 a 12.30 hores, i en horari de vesprada de dilluns a dijous de 17.00 a 19.30 hores. Els divendres de vesprada la galeria romandrà tancada.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 12 d’Abril de 2022