Les regidories de Joventut i Comerç fomenten el comerç viler amb la campanya d'adhesió del Carnet Jove

La iniciativa se centra en la difusió entre els comerços locals dels avantatges que conté el Carnet Jove per a les persones joves i els mateixos establiments

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, amb la col·laboració del Departament de Comerç, secunda i fomenta el comerç viler amb la campanya d'adhesió del Carnet Jove. Una campanya centrada a impulsar i fomentar el Carnet Jove per a atendre la millora de la qualitat de vida de les persones joves i impulsar la prestació de serveis a la joventut.

 

Aquesta campanya consisteix en la difusió entre els comerços locals dels avantatges que conté el Carnet Jove per a les persones joves i per als establiments, ja que, com a entitat, per a participar en la campanya només han de signar el compromís d'adhesió amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i passaran a formar part d'aquesta gran xarxa d'establiments que compta amb múltiples beneficis per als comerços.

 

Dins de la promoció dels comerços, aquests s'inclouran en el desplegable de comerços de la Comunitat Valenciana en la web de l'IVAJ-Carnet Jove, comptaran amb difusió en els perfils de la Casa de la Joventut de fullets informatius sobre la seua empresa i els seus descomptes per a la joventut, i s'elaborarà un vídeo promocional de tots els comerços adherits per a la seua difusió en xarxes socials.

 

El Carnet Jove té validesa en tota Espanya i en més de 40 països europeus i permet obtenir descomptes en comerços, transport, museus, espectacles, esports, etc. Es pot obtenir si tens entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament, en les oficines del Departament de Joventut de la Vila Joiosa (situades provisionalment al carrer Costereta, 19), i té una validesa de dos anys, amb bonificacions en casos com els de família nombrosa o monoparental.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 11 de Maig de 2022