Diputació aprova a l'Ajuntament de la Vila Joiosa 137.000 euros per a inversions en gestió del patrimoni

Amb aquesta subvenció el consistori viler escometrà el trasllat i condicionament de les noves dependències del Departament de Personal

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Diputació d'Alacant ha aprovat la resolució del primer període de la Convocatòria de Subvencions d'Infraestructures i Assistència a Municipis: Pla +A prop 2022, a favor dels municipis de la província.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa s'ha acollit a aquesta línia d'ajudes de l'organisme provincial, qui ha donat llum verda a la sol·licitud presentada pel consistori viler. Així doncs, l'Ajuntament de la Vila Joiosa percebrà 137.717,08 euros de la Diputació d'Alacant per a la reforma del nou local de les noves dependències del Departament de Personal de l'Administració local que se situarà al carrer Jaime Soler Úrrios, al costat del Mercat central.

 

“Traslladarem les instal·lacions del Departament de Personal per a oferir un millor i més pròxim servei a la ciutadania i millorar la qualitat de treball als nostres empleats en unes noves instal·lacions que seran condicionades íntegrament per a poder cobrir amb totes les necessitats del servei”, explica l'edil de Personal, Kiko Carreres, qui ha dit sentir-se agraït per l'aprovació d'aquesta subvenció supramunicipal.

 

Les noves dependències de Personal comptaran amb un millorat i reformat espai de treball més ampli i adaptat a les necessitats, què beneficiarà l'optimització de l'espai de treball del personal que forma aquest departament.

 

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 08 d’Agost de 2022