Els bons de la Campanya de Bono Consum que va llançar ahir la regidoria de Comerç s'han esgotat en 24 hores a la plataforma digital

Durant la primera jornada, els ciutadans s'han descarregat 357.900 euros en bons i queden per adquirir 25.000 euros que s'han reservat per a persones grans que no poden accedir a la web.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
En només 24 hores, més de 3.500 ciutadans van adquirir ahir fins a un total de 100 euros per persona en bons consum. Tot i que a primera hora del matí es registrara una incidència a la web a través de la qual s'adquireixen els bons, a la primera jornada s'ha esgotat la totalitat dels bons disponibles a la web, fet que suposa que s'han descarregat 357.900 euros.
 
A més, el primer dia de la campanya de bo consum ja s'han consumit 10.180 euros als comerços locals. La regidora de Comerç, Rosa Llorca, es mostra molt satisfeta amb la gran acollida dels vilers i vileres a aquesta campanya amb què, “a més d'alleujar les butxaques de les famílies vileres durant la tornada a l'escola, estem revitalitzant el comerç local, ja que estan participant en aquesta campanya més de 80 comerços vilers”.
 
Els ciutadans que han descarregat els seus bons a la web wwww.bonosconsumovillajoyosa.es, disposen de 10 dies per consumir-los als establiments participants, de manera que els bons no aplicats durant este període es tornaran a carregar a la web. El dia 25 de setembre es reactivarà l'adquisició de bons descompte a la mateixa web, on es podran tornar a obtenir els bons descompte per valor de 10, 20 i 50 euros.
 
Tenint en compte que moltes persones majors no disposen de dispositius o connexió a Internet, s'han reservat un total de bons descomptes per valor de 25.000 euros destinats als més majors, que es distribuiran, de manera presencial, a Vilamuseu els dies 18 i 19 de setembre de 10.00 a 14.00 hores.
 
La campanya de bo consum que promou la regidoria de Comerç, gràcies a la subvenció de 382.906,00 € per part de la Diputació Provincial dAlacant, estarà en funcionament fins al 16 doctubre.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Setembre de 2023