80 persones han gaudit cada dia d'estiu del servei de platja accessible que finalitza demà diumenge a la platja centre de la Vila Joiosa

L'Alcalde Marcos Zaragoza ha compartit amb els usuaris un dinar amb motiu del final de la temporada en què ha anunciat millores a les instal·lacions, com l'ampliació de la passarel·la i el ombratge.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Els usuaris i usuàries de la zona accessible de la platja centre de la Vila Joiosa van celebrar ahir el final de la temporada d'estiu. Tot i que l'Ajuntament havia previst organitzar la trobada a la mateixa zona de la platja, les pluges d'ahir van obligar a traslladar el dinar a la finca La Barbera. El servei de platja accessible va arrencar el 15 de juny i finalitza demà 17 de setembre.
 
80 persones han utilitzat diàriament el servei de platja accessible, fet que suposa 7200 usuaris al llarg de la temporada d'estiu. D'aquest servei gaudeixen tota mena de persones amb diversitat funcional o discapacitat, així com persones grans. De fet, entre els usuaris destaquen els residents de l´Hospital Asilo Santa Marta, així com un grup de 40 persones amb problemes de mobilitat, que disposen d´un servei d´autobús per traslladar-se fins a la platja, segons explica la regidora de Benestar Social i Sanitat, Maite Sánchez. En aquest sentit, el regidor de Platges, Carlos Soler, destaca que “la platja accessible de la Vila Joiosa és un referent, fins i tot fora de la província, ja que cada dia ens han visitat banyistes de poblacions i centres assistencials de molts punts d'Alacant, València i Albacete”.
 
Al dinar, hi han assistit també l'Alcalde Marcos Zaragoza, la regidora de Benestar Social i Sanitat, Maite Sánchez, el regidor de Platges, Carlos Soler, i regidor de Turisme, Rosa Llorca.
 
L'Alcalde Marcos Zaragoza ha anunciat que té previstes diverses actuacions per millorar i adaptar les instal·lacions al màxim de les necessitats dels usuaris, com allargar la passarel·la de ciment, ampliar la passarel·la de fusta perquè s'aproxime més a la vora del mar, així com instal·lar més ombreig per cobrir més usuaris. Així mateix, l'alcalde ha agraït la feina dels auxiliars del DYA i dels operaris municipals dels departaments de serveis tècnics i de platges durant la temporada d'estiu.
 
El servei de platja accessible ha estat desenvolupat a la zona de la Basseta de l'Oli amb 5 monitors de DYA en horari de 10 a 18 hores.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Setembre de 2023