La regidoria de Benestar Social ofereix ajudes econòmiques a les associacions sense ànim de lucre que desenvolupen la seua acció social a la Vila Joiosa

Aquesta convocatòria de subvencions, el termini de sol·licitud de la qual finalitza el dia 30 de setembre, disposa d'una partida pressupostària de 35.000 euros.

La regidoria de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha obert una convocatòria de subvencions dirigides a entitats i associacions sense ànim de lucre, que desenvolupen la seua acció social al municipi de la Vila Joiosa, per tal de col·laborar en la realització de projectes i activitats d'interès social que donen resposta a col·lectius desafavorits i justifiquen aquest interès.
 
La regidora de Benestar Social i Igualtat, Maite Sánchez, explica que "aquestes ajudes s'uneixen al nou model d'atenció i inclusió social que estem promovent i pretenen fomentar programes d'activitats socials que puguen desenvolupar les desenes d'entitats socials amb què compta la localitat , relatives a la dependència, a l'accessibilitat, a les persones grans, a les dones, als joves o a les famílies”.
 
El període de sol·licitud d'estes ajudes econòmiques finalitza el dia 30 de setembre i la tramitació es realitza de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de la Vila Joiosa. Aquesta convocatòria té una consignació pressupostària màxima de 35.000 euros.
 
Les bases de la convocatòria estan disponibles al tauler d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament ia la secció de Benestar Social.

Notícia publicada el 25 de Setembre de 2023