L'Alcalde Marcos Zaragoza rep els ciclistes Francesc Llorca i Elena Lloret, campions nacionals en les modalitats de pista i mountain bike per equips

Els dos esportistes vilers s'han coronat com a campions d'Espanya en les disciplines de ciclisme i aspiren a revalidar els títols el 2024.

Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza i el regidor d'Esports, Peyo Lloret, han rebut aquest matí a l'Ajuntament els campions d'Espanya de ciclisme a la pista Francesc Llorca i de mountain bike Elena Lloret.
 
La vilera Elena Lloret ostenta el títol de campiona d'Espanya XCR Team Realy, en la modalitat del qual es competeix amb relleus per seleccions autonòmiques. En aquesta prova s'ha aconseguit el primer or de la història per a la Comunitat Valenciana en aquesta modalitat ciclista. Elena Lloret ha aconseguit l'or formant part de la selecció valenciana, l'equip de la qual està format per tres vilers més Marc Saragossa, Fernando Vilaplana i Carla Pérez, del club viler Gobik Factory XCO. A més, Elena Lloret és campiona de la Comunitat Valenciana BTT i guanyadora de l'Open BTT XCO Comunitat Valenciana, els títols de la qual espera revalidar aquest any.
 
Francesc Llorca és campió d'Espanya amb la Selecció Valenciana a la prova de persecució per equips de ciclisme a pista. També ha obtingut la medalla de bronze en categoria cadet al Campionat d'Espanya de velocitat a pista i ha estat proclamat campió autonòmic en persecució per equips tant el 2023 com el 2024, així com medalla de plata en velocitat per equips.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 05 de Juliol de 2024