L'Ajuntament de la Vila Joiosa signa un conveni de col·laboració amb Càritas per atendre les famílies més necessitades del municipi

Càritas Parroquial Senyora de l'Assumpció rep una subvenció de 15.000 euros que es destinaran a la compra d'aliments i productes d'higiene per a les més de 100 famílies que atén l'entitat social al municipi.

Imagen que acompaña la notícia
L'Alcalde Marcos Zaragoza i la presidenta de Càritas Parroquial Senyora de l'Assumpció, Fina Llorca, han signat un conveni de col·laboració pel qual l'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la regidoria de Serveis Socials i Igualtat, atorga a l'entitat una subvenció de 15.000 euros. Aquesta quantitat serà destinada a la prestació d'ajuts a les més de 100 famílies que atén Càritas a la Vila Joiosa.
 
Amb aquesta subvenció, Càritas ofereix vals a les famílies més desafavorides amb què poden adquirir productes de primera necessitat, com ara alimentació, productes d'higiene i roba. "Càritas realitza una tasca impecable atenent les famílies més vulnerables a la nostra localitat, per la qual cosa admire la dedicació constant dels seus membres, de manera altruista i solidària i els agraeixc el seu enorme treball diari", apunta l'Alcalde.
 
La regidora de Serveis Socials i Igualtat, Maite Sánchez, també ha acompanyat l'Alcalde a la signatura del conveni i ha explicat que Càritas complementa les funcions de la seua regidoria, ja que atén les famílies en situacions d'urgència i els ofereix les seues instal·lacions perquè reben serveis tan bàsics com una dutxa”.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 09 de Juliol de 2024