La campanya “Reciclar per a ConserMar” arriba este dissabte a la platja centre de la Vila Joiosa

Es tracta d'una campanya de conscienciació promoguda per la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori per tal d'explicar als ciutadans els beneficis del reciclatge per al medi amient i la importància de no abandonar residus a les platges.

Imagen que acompaña la notícia
Este dissabte, la campanya “Reciclar per a ConserMar” arribarà a la platja centre de la Vila Joiosa. Els regidors d'Escena Urbana, Ana Alcázar, i de Medi Ambient i Platges, Carlos Soler, participaran en aquesta iniciativa que pretén conscienciar els ciutadans sobre els beneficis del reciclatge per al medi ambient i la importància de no abandonar els residus a les platges. Per això, l'equip de ConserMar explicarà on i com hem de dipositar un determinat residu, fent possible el reciclatge posterior al parc al costat de l'hotel Allon de 9.00 a 14.00 hores.
 
Aquesta iniciativa té per objectiu fomentar entre els ciutadans la recollida selectiva de residus d'envasos generats a l'entorn de les platges (llaunes, brics, envasos de plàstic) i cridar l'atenció per frenar la “escombraries”, és a dir, l'abandonament dels residus a les platges. L'acció reforçarà la importància de la separació domèstica d'aquests residus i el dipòsit en els contenidors corresponents per afavorir-ne el reciclatge. Amb tot això, s'ajuda a reduir la contaminació, millorar la qualitat mediambiental i contribuir a l'economia circular dels envasos.
 
El regidor de Medi Ambient i Platges, Carlos Soler, explica que “en plena temporada estival, són molts els banyistes que gaudeixen de les nostres platges i els hem de conscienciar perquè les mantinguen netes i cuidades, per tant, volem implicar-los com a agents actius preservadors del patrimoni comú que representen les nostres platges, valorant-les com el que són, un tresor natural en l'ús i el gaudi del qual està basat, a més, en bona part el nostre desenvolupament econòmic”.
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Juliol de 2024