L'espectacle de monòlegs ‘Dos chiflados y un monólogo’ arriba al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

Els actors Flipy i Rafa Alarcón repassen la vida del científic més divertit de la televisió

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'espectacle de monòlegs Dos chiflados y un monólogo arribarà el pròxim dissabte 4 de febrer, a les 20.00 hores, al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Els actors Flipy i Rafa Alarcón realitzaran un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

 

Dos chiflados y un monólogo és un espectacle de monòlegs divertidíssims, en els quals es repassen la sorprenent vida del científic més divertit de la televisió. Els espectadors podran veure un espectacle interactiu amb experiments i classes per la lligar incloses.

 

Hem pogut veure Flipy amb els seus experiments durant anys a El Hormiguero i, en aquesta ocasió, donarà un repàs a la seua vida des del seu naixement en una comuna hippie fins a l'època actual en què creu que l'ésser humà està en procés d'involució constant, o almenys ell. Un repàs de l'evolució de l'home, els invents, les relacions personals i els mitjans de comunicació.

 

D'una altra banda, Rafa Alarcón, actor, còmic, presentador i showman valencià, caracteritzat pel seu humor canalla i directe. Un mestre del monòleg que, després d'haver participat en diferents sèries televisives, ens demostra que és capaç de combinar un esquetx surrealista amb l’stand-up més clàssic.

 

Les entrades es podran adquirir dimecres i divendres de 17 a 20 hores, dijous de 10 a 14 hores i una hora abans de l'actuació en la mateixa taquilla del Teatre Auditori.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 30 de Gener de 2017