La Regidoria de Turisme presenta sis rutes de ‘snorkel’ per fomentar el turisme actiu al municipi

Els amants d'aquest esport podran conéixer abans de ficar-se a l'aigua el que els ofereixen les cales de Racó del Conill i el Xarco o les platges dels Estudiants, de les Puntes del Moro, de la Caleta i de l’Esparrelló.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha presentat sis rutes de snorkel en diferents platges del municipi per fomentar el turisme actiu a la Vila Joiosa. Per primera vegada, l'Ajuntament de la localitat ofereix una informació completa, tant per a professionals com per a aficionats, d'aquest esport nàutic, ja que les rutes són de fàcil accés.

 

La Regidoria de Turisme, dirigida per Marta Sellés, difondrà aquestes rutes a través de les xarxes socials, de la pàgina web de Turisme i, a més, la idea és poder realitzar aquest any un fullet o guia per repartir a l'Oficina de Turisme. Per a això, la regidora ja té previst sol·licitar una subvenció que li permeta dur a terme aquesta iniciativa.

 

Les primeres sis rutes que ha volgut la Regidoria de Turisme desenvolupar han estat la de les cales de Racó del Conill i del Xarco, les platges dels Estudiants, de les Puntes del Moro, de la Caleta i de l'Esparrelló.

 

Cadascuna de les rutes comença amb una xicoteta localització de la zona i el recorregut a realitzar, per a després descriure les característiques i peculiaritats del fons marí, com també les espècies de peixos que poden observar-se.

 

Segons la regidora de Turisme, Marta Sellés, «les nostres platges presenten una gran riquesa i bellesa en el seu fons marí, tenim llocs de somni que hem de donar a conéixer, per això era tan necessari realitzar aquestes rutes que donen a conèixer les millors rutes de snorkel que tenim a la zona i, d'aquesta manera, aconseguim que qualsevol persona que vinga al nostre municipi puga conèixer-les. Fins i tot, pot ser que amb aquesta iniciativa persones que els agrade aquest esport o aficionades trien la Vila Joiosa, simplement per poder gaudir d'aquestes zones marines», ha conclòs Sellés.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 15 de Febrer de 2017