L'Equip de Govern retirarà del pròxim Ple municipal una proposta per crear el Consell Municipal d'Esports (CMEV) per poder arribar a un consens amb els diversos partits polítics

El regidor d'Esports vol que aquest nou organisme es cree a partir de l'acord de tots els partits polítics perquè siga un ens útil que millore l'esport local.

Facebook logo    Twitter logo

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de la Vila Joiosa vol posar en funcionament el Consell Municipal d'Esports de la Vila Joiosa, però amb el consens i unanimitat de tots els partits polítics. Per això, en el pròxim Ple municipal ordinari del dia 17 de febrer, retirarà la proposta per aprovar el Reglament d'aquest organisme amb la idea que se sumen tots els grups polítics i es puga configurar un consell que siga útil per millorar la gestió de l’esport local.

 

Fins ara, el regidor d'Esport, José Ramón Uclés, s'ha reunit en diverses ocasions amb els diferents grups polítics, tot i que encara no ha aconseguit arribar a un consens, el qual, segons el regidor, «és necessari per la importància que tindrà en un futur la gestió esportiva que durà a terme aquest consens. En les pròximes setmanes seguiran aquestes reunions contínues «per intentar un altre acostament a les nostres posicions», va afirmar Uclés.

 

El Consell serà un òrgan de participació sectorial que tindrà com a principals objectius potenciar la promoció de l'esport i la participació de l'activitat física a la ciutat. La seua creació servirà per captar les necessitats i demandes específiques. D'aquesta manera es podrà reflexionar profundament sobre les millores que es poden aportar en matèria esportiva.

 

En aquest primer esborrany es determina que el Consell estarà format per un president, que sempre serà l'alcalde del municipi, un membre de cada grup polític amb representació municipal i un representant de cada club esportiu del municipi degudament registrat.

 

Entre els diversos temes que haurà d'abordar el CMEV figurarà l'esport escolar, l'esport federat, les diferents activitats físiques, l'esport municipal i els usuaris i les usuàries de les escoles esportives municipals.

Notícia publicada el 15 de Febrer de 2017