10 establiments elaboraran els menús de la 17a Mostra de Cuina Marinera

La presentació ha comptat amb la presència del pastisser, Mario Padial, guanyador de la Copa d'Espanya en Pastisseria 2009

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La 17a edició de la Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa ha començat hui amb la típica presentació oficial. El certamen tindrà lloc del 3 al 12 de març i en aquesta ocasió comptarà amb la participació de 10 restaurants que oferiran diferents menús tots aquests realitzats amb peix i marisc de la llotja vilera.

 

Els jardins de la finca la Barbera han estat l'escenari escollit aquest any, tant per l'Ajuntament de la Vila Joiosa com pels organitzadors, per presentar una mostra dels plats que se serviran durant aquests dies en els restaurants participants.

 

L'acte de presentació ha comptat amb l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, la regidora de Foment Econòmic i Turisme, Marta Sellés, Ignacio Llorca, patró major de la Confraria de Pescadors, Francisco Juan, director del CDT de Benidorm, i Mario Padial , pastisser guanyador de la Copa d'Espanya de Pastisseria 2009.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha volgut ressaltar la importància de la Mostra de Cuina Marinera en el municipi com un dels esdeveniments gastronòmic més importants no només per a la localitat sinó per a la resta de la província. A més ha assenyalat que "els nostres restauradors uneixen tradició i avantguarda per oferir-nos excel·lents plats com els que presenten avui. Plats carregats de passat i de futur, fruit d'anys d'estudi i treball, que podrem degustar en breu "

 

Per la seua banda, la regidora de Foment Econòmic i Turisme, Marta Sellés, ha agraït tots els restaurants la participació i implicació en l'esdeveniment, i no ha volgut finalitzar les seues paraules sense felicitar el restaurant Hogar del Pescador per haver estat inclòs aquest any a la Guia Gastronòmica de la Comunitat Valenciana.

 

El patró major ha ressaltat la importància que tots els plats es realitzen amb peix i marisc de la llotja de la Vila Joiosa, ja que la Mostra es converteix en un bon aparador per al seu producte. També ha tingut unes paraules d'agraïment al director del CDT de Benidorm, Francisco Juan, que un any més no ha dubtat a participar en aquest esdeveniment gastronòmic de prestigi reconegut. Per finalitzar, l'acte de presentació ha comptat amb la presència del pastisser Mario Padial, que ha confessat estar molt il·lusionat amb la seva participació en l'acte.

 

La 17a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa comptarà amb una completa agenda paral·lela d'activitats. Es realitzarà la V edició del Concurs de Fotografia Mostra la Vila, a més tindrem degustacions de vi, presentacions de productes sostenibles de l'horta vilera, el ja conegut Concurs de Cocteleria i la Mostra del Vi.

 

Aquest any el dinar de cloenda serà a càrrec del restaurant Zerca el pròxim 13 de març.

 

CALENDARI ACTIVITATS

 

Dilluns 6 de març, a les 19.00 hores: Degustació-Presentació del Celler Gurgu.

Dimecres 8 de març, a les 19.00 hores: Presentació de Producte Sostenible de l'horta de la Vila. La Pileta.

Dijous 9 de març, a les 18.30 hores: VIII Edició del Concurs de Cocteleria.

Divendres 10 de març, a les 20.00 hores: Mostra del Vi Mediterrani.

 Dilluns 13 de març, a les 14.00 hores: Dinar de Cloenda a càrrec del restaurant Zerca.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 21 de Febrer de 2017