S'obre la inscripció a la cinquena edició del Concurs de Fotografia Digital sobre la Vila Joiosa ‘#mostralavila’

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Turisme de la Vila Joiosa ha convocat la cinquena edició del Concurs de Fotografia Digital #mostralavila; un certamen que premia les millors fotos en format digital sobre la localitat i que s'emmarca dins de la 17a Mostra de Cuina Marinera, que se celebrarà del 3 al 12 de març.

 

Aquest concurs obrirà el seu termini d'inscripció demà, 23 de febrer, i es podran rebre fotografies fins al pròxim 3 de març de 2017. Els participants hauran de ser majors d'edat i les fotografies, que tindran com a tema central el municipi, han de ser originals i inèdites en aquest concurs.

 

Les imatges s’hauran d'enviar per correu electrònic en format .jpg, no podran ser inferiors a 1024 píxels, en el seu costat més gran, ni superiors a 5 MB i no s'acceptaran fotomuntatges. De manera especial, seran rebutjades totes aquelles que, per incorporar la identitat de l'autor, les inicials o qualsevol altra grafia, vulnere la garantia de l'anonimat dels concursants respecte del jurat.

 

Cada participant podrà enviar un màxim de quatre fotografies en color o blanc i negre a mostralavilaconcurso@gmail.com. Les fotografies a concurs s'aniran publicant a mesura que siguen aprovades per l'organització a la pàgina del Facebook i a les xarxes socials de l'Ajuntament.

 

Es concediran tres premis: el primer consistirà en un menú per a dues persones a la cloenda de la Mostra de Cuina Marinera, el segon consistirà en un dinar o sopar per a dues persones durant la Mostra de Cuina Marinera en un dels restaurants participants a triar i el tercer en un lot de productes típics de la localitat. Els guanyadors s'anunciaran al lloc web i a les xarxes socials de l'Ajuntament de la Vila Joiosa unes setmanes després del tancament del concurs.

 

Les bases del concurs es poden consultar al web de l'Ajuntament: www.villajoyosa.com.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 22 de Febrer de 2017