Cultura organitza l'espectacle infantil ‘Casi de verdad’

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat l'espectacle infantil Casi de verdad que tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de febrer; l'entrada a l'obra serà lliure.

 

Casi de verdad, de la companyia Pámpol Teatre, és una representació en la qual actors i titelles es barregen en un malbaratament d'alegria, fantasia i creativitat. És la història de Candela, una xiqueta que vol una mascota: un gos, un elefant o una balena. Llavors els seus pares decideixen regalar-li alguna cosa molt millor: una granja que és gairebé, gairebé de veritat.

 

Pámpol Teatre és una companyia que va començar la seua marxa en 2003 i des de llavors han fet diferents muntatges que els han permès estar presents en diversos festivals nacionals i internacionals, així com ser inclosos en gran quantitat de programacions estables del panorama nacional. Dirigida per Sandra Prim i Mario Caballero, aquesta companyia presenta personatges vius, situacions còmiques, música, cançons, riure, tendresa i, sobretot, passió per l'ofici.

 

Casi de verdad es representarà el diumenge 26 de febrer a les 12.00 hores a l'auditori del Centre Social. L'entrada serà lliure, limitada a l'aforament del local

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Febrer de 2017