El duet Van Duá clausura el I Festival de Piano i Música de Cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa'

El I Festival de Piano i Música de Cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa' finalitzarà dissabte que ve, 11 de març, amb l'actuació del duet Van Duá, format per Pamela Carolina Pérez Heredia i Pedro Mercado.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Aquest duet va ser creat recentment per aquests dos pianistes locals que, havent desenvolupat la seua carrera com a solistes, han decidit realitzar la formació de piano a quatre mans. Encara que al principi formen el duet per participar com a membres de la Camerata Teatre Auditori, després s'estableixen com a duet independent i ofereixen concerts per tota la geografia espanyola. L'ampli repertori amb què compten aborda tant obres originals per a piano a quatre mans, com les transcripcions de composicions de tots els períodes i estils.

 

El concert que oferiran el pròxim dia 11 a les 19.00 hores a l'Auditori com a cloenda d'aquest festival serà un concert de piano a 4 mans, que interpretarà, per una banda, obres escrites originalment per a aquest duo i, per l'altra, la transcripció d'obres orquestrals de G. Bizet, S. Barber, M. de Falla i Rimsky Korsakov, a més d'oferir alguna que altra sorpresa.

 

El I Festival de Piano i Música de Cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa' s'ha desenvolupat durant els mesos de febrer i març en tres sessions, totes aquestes amb entrada lliure.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 10 de Març de 2017