L'alcalde de la Vila Joiosa i el regidor de Seguretat Ciutadana lliuren els diplomes als voluntaris de Protecció Civil de la Vila Joiosa del curs bàsic oferit per l'IVASPE

Els efectius d'aquesta entitat no tenien fins al moment aquest curs bàsic necessari per poder realitzar uns altres de més nivell que els capaciten millor per a desenvolupar la seua tasca

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Ramis, han rebut hui al Saló de plens de l'Ajuntament de la Vila Joiosa els voluntaris de l'Agrupació Local de Protecció Civil per lliurar-los els diplomes per la realització del curs bàsic oferit per l'IVASPE.

 

Els efectius de l'entitat no tenien fins al moment d'aquest curs bàsic, que és obligatori segons l'article 39 del reglament de Protecció Civil. Per això, des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana es va instar els voluntaris que realitzaren aquest curs amb la major brevetat possible.

 

A partir d'aquest curs, els voluntaris de Protecció Civil han realitzat ja diversos tallers i trobades amb altres efectius d'altres localitats. Segons el regidor de l'àrea, Jaume Ramis, «estem intentant promoure aquesta entitat de voluntaris i, sobretot, estem fent que les persones que l'integren estiguen preparades per realitzar correctament la seua funció».

 

Per la seua banda, l'alcalde de la localitat va voler destacar la magnífica tasca que realitzen aquests voluntaris i els va animar per seguir formant-se.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 17 de Març de 2017