La 10a edició de la Cursa Popular i Volta a Peu la Vila Joiosa se celebrarà el diumenge 26 de març

La cursa, com uns altres anys, és solidària i es recolliran aliments per a Cáritas

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

Un any més arriba al municipi la 10a Edició de la Cursa Popular i Volta a Peu la Vila Joiosa el proper 26 de març. Aquesta cursa està organitzada pel Club Atletisme Triatló La Vila i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de la Vila Joiosa.

 

La sortida de la cursa dels corredors adults tindrà lloc a les 10.00 hores des del passeig marítim i recorrerà, durant 8,7 quilòmetres, el moll, la platja dels Estudiants, l’Almuixó per tornar una altra vegada al passeig marítim. La Volta a Peu començarà cinc minuts més tard i serà més curta amb un recorregut de 5 quilòmetres. Un cop finalitzades les proves d'adult, cap a les 11.30 hores s'iniciaran les carreres dels xiquets amb diverses distàncies i categories.

 

Com anys anteriors la cursa tindrà un caràcter solidari, ja que es recolliran aliments, preferiblement cacau en pols i sucre, de totes les persones que participen o simplement de totes aquelles que s'acosten a aquest acte com a espectadors. Tots els aliments recollits es lliuraran posteriorment a Cáritas La Vila.

 

El regidor d'Esport, José Ramón Uclés ha assenyalat que «com no podia ser d'una altra manera, des de la Regidoria d'Esport volem agrair al Club Atletisme Triatló la seua dedicació en aquesta cursa popular i volta a peu perquè, any rere any, és un èxit de participació. Animem tots els vilers i vileres que diumenge, ja siga per córrer o per caminar, vinguen a participar i, a més, porten aliments per a Cáritas", va concloure Uclés.

 

Les inscripcions ja es poden realitzar anticipadament al web somesport.com o a la seu del Club Atletisme Triatló.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Març de 2017