L'Ajuntament de la Vila Joiosa inicia les obres de pavimentació del camí Alfondons a la Vila Joiosa

L'actuació està subvencionada per la Diputació Provincial d'Alacant

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat hui les obres de pavimentació del camí Alfondons que les executarà l'empresa Alade Ya SL. El tram que s'asfaltarà és el que va des de la intersecció del camí Salomó fins a la bassa de reg que porta el mateix nom que el camí, en total uns 1.417 metres aproximadament.

 

L'actuació està subvencionada per la Diputació Provincial d'Alacant i costarà 59.995,19 euros. En cas que es produïra un incendi aquest camí és de vital importància per a una correcta intervenció forestal, tant perquè puguen accedir els efectius com també per ser el camí que porta a la bassa de reg on s'hauria d'agafar l'aigua.

 

Segons el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, «aquest és un camí molt important de la Vila Joiosa, perquè és l'únic que arriba a la bassa de reg i estava totalment degradat. Amb aquesta actuació, a més, també se li dóna solució a l'accés de moltes finques i casetes que es troben en aquesta zona», ha matisat el regidor.

 

A més de l'asfaltat, es condicionaran les cunetes de formigó perquè no hi haja cap tipus de problema ni deteriorament per l'aigua de les pluges.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Març de 2017