Cultura presenta ‘Liliput’, un concert infantil realitzat amb objectes reciclats

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Cultura, presenta l'espectacle Liliput. Liliput és un concert en el qual es narra un conte senzill i poètic creat per Roberto García i l'espectacle endinsa els xiquets en un univers sonor que es va construint poc a poc mitjançant la música en viu amb les aportacions puntuals del públic més petit. Els instruments, utilitzats també pels espectadors, són objectes quotidians reciclats.

 

Liliput és un món diminut, molt especial i que en molts aspectes és reflex del nostre món. De la mà de dos núvols, els espectadors viatjaran per sobre de ciutats i de la mar fins arribar a una illa: Liliput. La mirada tendra i distant dels núvols servirà de fil conductor d'aquesta història. Per davall dels núvols, a peu d'escenari, dos lutiers moderns utilitzaran una combinació d'instruments de música electrònica per crear una sorprenent simfonia de sons, ritmes i melodies suggerents, amb elements de reciclatge manipulats pels intèrprets i pels espectadors, que serà la banda sonora de l'espectacle.

 

Liliput tindrà lloc el pròxim dissabte 25 de març a les 18.00 hores al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. Aquest espectacle està recomanat per a xiquets d'entre 3 i 7 anys. El preu de les entrades és de 4 euros.

 

L'Horta Teatre és una companyia amb més de 40 anys de presència en el panorama teatral i que, durant aquests anys, ha produït més de 30 espectacles destinats tant a públic infantil com adult.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 23 de Març de 2017