L'Ajuntament de la Vila Joiosa signa un conveni amb la Generalitat per fomentar la rehabilitació en els edificis i la regeneració i renovació urbana

El consistori formarà part de les Oficines d'Informació de Rehabilitació que oferirà informació als ciutadans i professionals

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha signat hui amb la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per «al foment de la rehabilitació edificatòria, regeneració i renovació urbana».

 

Amb aquest acord el consistori formarà part de les Oficines d'Informació de Rehabilitació (OIR), en les quals s'oferirà informació als ciutadans, als professionals i a les empreses del sector a través d'un punt d'informació en el mateix municipi. A més, aquest acord comporta el compromís d'analitzar i col·laborar per a la simplificació de les autoritzacions administratives per a les obres de rehabilitació, de conformitat amb la legislació urbanística actual i en la mesura que siga possible, l'aplicació de mesures que incentiven els programes d'ajudes a la rehabilitació de la Generalitat o de l'Administració central.

 

Així mateix, la Conselleria ha promogut la Mesa de Rehabilitació de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de potenciar una plataforma de cooperació i intercanvi en la qual els agents implicats en el procés edificatori troben un marc adequat per discutir els seus problemes, inquietuds, necessitats i que les seues experiències fomenten i faciliten el procés de rehabilitació.

 

L'alcalde Andreu Verdú va ser facultat en el Ple municipal del passat 20 d'abril per poder subscriure aquest conveni que hui s'ha signat amb la Generalitat Valenciana. Per a Andreu Verdú, «aquest acord és un pas més de les polítiques de suport municipal que estan desenvolupant des de la Comunitat Valenciana; en aquest cas, en un tema tan important com la rehabilitació d'edificis. Posarem els mitjans que tenim al nostre abast, com el web, xarxes socials o altres accions per poder informar als nostres ciutadans de totes les ajudes per a la rehabilitació d'edificis», va concloure Verdú.

Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 02 de Maig de 2017